A Holiday SE várja a táncos lábúakat

A tánc egyidejű az emberiséggel!
A társadalmi fejlődés fokmérője, a közösség formálás alapja.

Korábban táncolni annyit jelentett, mint mindennapi dolgok fölé emelkedni és beavatódni az Élet, a Halál, a Föld és annak minden élőlénye titkába….
Kicsik és nagyok egyaránt kedvenc elfoglaltsága a tánc. Ha táncolni támad kedved és szereted a Rock and Rollt, bátran keress minket. Hogy hol találsz meg ?
A Holiday Akrobatikus Rock and Roll SE táncosai 2000 óta Kartalon a Művelődési Házban és Aszódon a Csengei Gusztáv Ált. iskolában hódolnak a kedvenc sportjuknak. A táncolni szerető lányoknak, hosszú és fáradságos munka vezet a bemutatókig, versenyekig.
A rengeteg munka és kemény edzés meghozza gyümölcsét, amit már a kartaliak is megcsodálhattak, majálisokon és más rendezvényeken. Számos felkérésnek tettünk már eleget és szívesen hívják a lányokat. Sajnálattal veszem észre, hogy egyre kevesebb kartali gyerek csatlakozik hozzánk. Nem tudom mi lehet az oka, mert akikkel találkozom mindenki helyesli a sportra nevelést. A tánc nem ciki, sőt nem is szégyen. A gyerekek mozgása, mozgáskultúrája fejlődik a dinamikus mozgástól. A Rock and Roll, bármelyik sporttal vetekszik, hiszen önálló sporttá nyilvánították. A egyesület táncosai a világranglista élén is megtalálhatók. Kérem látogassanak el honlapunkra: www.holidayse.extra.hu
A tánc a formába foglalt lázadás, a megszelídített tombolás, az elegáns elevenség !
Ez a sport ahol a gyermekeink megtalálják saját énjüket, és kibontakozhatnak egész napos szellemi fáradságukból. A szép ruhák, csillogás a szereplés vágy leküzdi a gátlásaikat, segít a gyerekeknek önbizalmuk erősítésében. Hétről-hétre, sőt napról-napra magabiztosabbak és testileg erősebbek lesznek.
Egyre szebbé és pontosabbá válik mozgásuk. A siker szinte felemelő érzés, nem csak nekik hanem nekem is mint oktatónak.
Az edzések időpontjai: Kartal Műv. Ház: Szerda 19-20 h-ig Aszód: péntek 15,30- 17 h-ig
Köszönet a szülőknek a támogatásért, az anyagi segítségért, hiszen nélkülük nem tudnánk működni!
Sok szeretettel várunk mindenkit, akinek felkeltettük figyelmét a tánc iránt, hiszen a TÁNC ÖRÖK!

Szarvasné Erzsébet
sporttánc oktató 06 70 / 37 98 283
email: snuuky@freemail.hu