Hírek a Kovács László Sportcsarnokból

ŐK IS VOLTAK NÁLUNK….

A nyári uborkaszezon idén is elérkezett. A  sportcsarnok életében azonban ez nem jelenti azt, hogy semmi nem történt.

Hol Kratofil Sándor sporttáborának gyerekei töltötték meg élettel, zajjal, jókedvvel a teret, hol pedig neves vendégeink voltak.

Két napot töltött a Kovács László Sportcsarnokban a Vác NBI-es női  kézilabda csapata, amely a 2011-2012-es bajnoki idényben V. helyen végzett. Boldogok voltak, hogy ilyen színvonalas, kulturált  helyen edzhettek, hogy minden biztosítva volt munkájukhoz, hogy a kemény edzések ellenére is jól érezhették magukat. Szállásuk a közeli Kastélykert Panzióban volt, ami bevallásuk szerint szintén minden igényt kielégített. Egyik játékosuk, Klivinyi Kinga válogatottként vett részt az Junior EB-n. Sőt mi több, nem csak részt vett, de az EB gólkirálya is lett! Ezúttal is gratulálunk neki!

A kézilabdás lányok ez alatt a rövid idő alatt is közel kerültek „gyerekeinkhez”, a kis kézilabdásokhoz. Szívesen beszélgettek velük, mutattak nekik furfangokat, adtak autogramot. Sok gyerek feltehetőleg ereklyeként fogja őrizni ezeket az aláírásokat hosszú időn keresztül.

Köszönjük, hogy itt voltak, hogy népszerűsítették ezt a szép sportot! Visszavárjuk Őket!

Erre feltehetőleg nem kell sokáig várni, mert a csapat úgy nyilatkozott, hogy szívesen játszana Kartalon edzőmérkőzéseket a jövőben.

A csapat tagjai: Barián Bianka, Bíró Blanka, Farkas Veronika, Fülöp Andrea, Juhász Edina, Kamper Olivia, Klivinyi Kinga, Mayer Szabina, Mészáros Rea Réka, Nagy Petra, Niksic Ana, Szádvári Krisztina, Szondi Zsófia, Tápai Szabina, Triffa Ágnes, Virág Noémi

 

A sportcsarnok linkre kattintva megtalálhatják az intézmény hétvégi beosztását  2012.szeptember 15 –  2013.május 5-ig.