Önkormányzati tájékoztató a Helyi Esélyegyenlőségi Programról

Tisztelt Kartali Lakosok !

 Tájékoztatom a Tisztelt Lakosokat, hogy összhangban az Egyenlő Bánásmódról és az Esélyegyenlőség Előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény,a helyi esélyegyenlőségi programok elkészítésének szabályairól és az esélyegyenlőségi mentorokról szóló 321/2011. (XII. 27.) Korm. rendelet és a helyi esélyegyenlőségi program elkészítésének részletes szabályairól szóló 2/2012. (VI. 5.) EMMI rendelet rendelkezéseivel, Kartal Nagyközség Önkormányzata Esélyegyenlőségi Programban rögzíti az esélyegyenlőség érdekében szükséges feladatokat.

A Helyi Esélyegyenlőségi Program elkészítése széles körű szakmai egyeztetés mellett történt, bevonva a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok számára ellátást, szolgáltatást nyújtó önkormányzati, állami és civil szervezetek képviselőit, valamint a szociálpolitikai kerekasztal képviselőit.

A program elfogadását megelőzően kérem a Tisztelt Lakosokat, hogy a Helyi Esélyegyenlőségi Programmal kapcsolatos véleményüket, javaslatukat Kartal Nagyközség Önkormányzatához levélben /2173 Kartal, Baross u. 103./ illetve a kartalph@kartal.hu címre juttassák el 2014. május 5-ig.

 

                                                       Köszönettel:     Tóth Ilkó Mihály

                                                                                      polgármester

Kartal HEP

Indikátor Excel Sablon_(1_)x