Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. felhívása

Kedves Ügyfeleink!
Kedves kartali Lakosok!

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. augusztus elején megkezdtük azt az eljárást, amely szerint nem ürítjük ki az érvényes, 2015-ös matrica nélküli edényeket és a nem beazonosítható edényeket. A következő állomás Kartal lesz 2015. november 12-én, csütörtökön a szokásos gyűjtési időpontban.

Társaságunk kiemelten fontosnak tartja, hogy a szerződésben rögzített szolgáltatásainkat igénybe vevő Ügyfeleink elégedett legyenek. Társaságunk igyekszik megelőzni minden félreértést és kellemetlen szituációt, ezért a következőket kérjük Önöktől:

aki rendelkezik érvényes szerződéssel, de elfelejtette felragasztani a 2015-ös évi matricát, azt legyen szíves felragasztani a hulladékgyűjtő edényzetre
aki elveszítette a matricáját, az Ügyfélszolgálatunkon keresztül pótolhatja és a pótlás után kiragaszthatja
aki még nem jelentkezett be a rendszerünkbe és nincs érvényes szerződése, kérjük, Ügyfélszolgálatainkon rendezze szerződését.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Társaságunk munkatársai a hulladékbegyűjtések alkalmával csak az érvényes, felragasztott matrica alapján tudják eldönteni, hogy az adott cím, háztartás regisztrálva van-e a rendszerünkben. Ha nem találnak felragasztott matricát, akkor kénytelenek azt a következtetést levonni, hogy nem regisztrált, azaz a szolgáltatásért nem fizető ügyféllel állnak szemben.

A nem regisztrált, matrica nélküli Ügyfeleink hulladékát továbbra sem szállítjuk el, postaládájukba adatbejelentő lapot és a bejelentkezéshez szükséges információkat tartalmazó felhívást helyezünk el.

Akcióink során eddig 14 települést ellenőriztünk a szokásos begyűjtési időpontok alkalmával.

Köszönettel és üdvözlettel:

Zöld Híd Régió Nonprofit Kft.