Felhívás

Kartal Nagyközség Önkormányzata 1/1 tulajdoni hányadát képező Kartal, Szirom u. 248/20. C/1. és C/2. Önkormányzati ingatlanokra (lakások) vételi ajánlatot lehet benyújtani 2017. április 20-án 16 óráig a Kartali Közös Önkormányzati Hivatal titkárságán.

Az ingatlanok minimális vételára 8 millió Ft.

Amennyiben az ingatlanokra több azonos vételárral rendelkező ajánlat érkezik, az önkormányzat a hirdetésben megjelölt határidőt követő 10 napon belül nyílt liciten, árverésen az ingatlanokat annak értékesíti, aki a legmagasabb összegű ajánlatot teszi és vállalja, hogy a vételárat az adásvételi szerződés aláírását követő 30 napon belül egy összegben kifizeti.

 

A licitálást megelőzően hitelt érdemlően igazolni kell, hogy a licitáláson részt venni szándékozó a minimális vételár 10 %-ának megfelelő licit előleget megfizette a Kartal Nagyközség Önkormányzata költségvetési számlájára. A befizetett előleget az eredménytelenül licitelő az árverést követő 30 napon belül visszakapja, az eredményes licitelőnél pedig a vételárba foglalóként beszámításba kerül.

 

Kartal Nagyközség Önkormányzata

2173 Kartal Baross u. 103.