Tájékoztató adószámla kivonatról!

A helyi adó és gépjárműadó fizetési időpontot megelőzően (március 15. és szeptember 15.) az adószámla-kivonatokat az önkormányzati adóhatóság postán, valamint az elektronikus tárhelyekre is megküldi az érintettek részére.

A magánszemélyek többnyire postai úton – sima postai küldeményként – kapnak értesítést. Az egyéni vállalkozók és gazdálkodók, akik elektronikus kapcsolattartást jelöltek, részükre elektronikusan a tárhelyekre kerül kiküldésre az adószámla-kivonat. /Ezért is fontos, hogy szíveskedjen nézni a tárhelyeikre érkező leveleket, illetve a postaládákat/

 Az adószámla-kivonatok (ha szükséges csekkel) sima postai küldeményként érkezik Önhöz, vagy csekk nélkül elektronikus kézbesítés esetén tárhelyeikre.

Jelenleg, azon adózó kapott vagy napokon belül fog kapni az elektronikus tárhelyére, vagy postán a megadott címére adószámla-kivonatot (a jelzett 2020.02.xx. napi állapot alapján), akinek 500 Ft-ot meghaladó fizetési kötelezettsége van illetve lesz, 2020. március 16-ig az önkormányzati adóhatóság felé. Ez lehet tartozás, vagy 2020. március 16-ig fizetendő adórész is.

Kartal, 2020. február 27.

Kartal adócsoport